torstai 22. marraskuuta 2012

I'm in paradise



Tavallaan en halua kirjoittaa viimeisestä viikostani, koska en osaa laittaa sanoiksi tätä paikkaa missä olen ollut. Karioi Lodge, Raglan, Länsi-rannikko. Tulin tänne puolivahingossa kun Stray-bussi vei kuumeista tyttöä minne mieli. Jäin sairastamaan pariksi päivää ja viikkoa myöhemmin olen täällä edelleen, onnellisempana kun aikoihin. Majapaikkana toimii sademetsän keskellä oleva lodge jossa on puutarha, kanoja, koiria, sauna, maailman paras VHS-kokoelma ja käyttövesi kerätään sateesta. Täällä on kiiltomatojakin! Puhelimessa ei ole kenttää, mutta puhelinkoppi on nyt koettu ensimmäistä kertaa elämässä. Oikeasti en edes tiedä onko täällä sademetsää, mutta jotain maagista siinä verannalta aukeavassa näkymässä on.

Ollaan 8km Raglanin keskustasta ja kauppaan ajetaan pakulla tai liftaamalla kiwien kyytiin. Päivät kuluu muihin asukkaisiin tutustuen, musiikkia kuunnellen ja vuoroin varjoisaa ja aurinkoista paikkaa etsien. Parhautta on sekä yhteiset illalliset että aikaiset aamut. Elämä täällä on yksinkertaista.

Raglan on kuuleman mukaan maan paras surffimesta, ja uuden tatuoinnin takia en oo saanut mennä veteen. Lauantaina ohitan kuitenkin sen kahden viikon rajapyykin, ja toivottavasti pääsen surffitunnille heti viikonloppuna! En oo koskaan oikein saanu kiksejä surffaus-ajatuksesta, mutta kun ensimmäistä kertaa näin ihmisiä aallokossa olin myyty. Unelmia on hyvä päivittää aika-ajoin, enkä pistäis hanttiin vaikka päivän tavoitteena olisikin täydellisen aallon handlaaminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti